torsdag 24. februar 2011

Første innlegg blir en test!

Så da er jeg vel i gang. Noe jeg lurer på er hva dette kommer til å bringe med seg. Jeg vet at jeg sikkert kommer til å tråkke på noen tær med noe av det som kommer på denne bloggen. Det er ikke min intensjon å gjøre dette, og ingen burde ta noe av det som står her personlig. Hvis de ikke vil da :-)

Jeg vet ikke alt, jeg kommer aldrig til å vite alt, men jeg vil heller aldrig stoppe å utforske, presse grenser, eller på noen måte slutte å fordype meg i min coaching og golf.

Håper dere får noe ut av det som finnes her...

Mvh Eivind

2 kommentarer:

 1. Hei Eivind. Takk for god treningsøkt i dag. Jeg sitter her å tenker på sidespinn som vi brukte tid på i dag, og har et lite spørsmål. Vet ikke helt om denne bloggen er rett forum, men bedre enn å ringe deg sent på en søndags kveld... :-)

  Gitt at du skal slå en helt vanlig fade (eller slice), vil du anbefale en vanlig svingbue men med et åpent køllehodet der man evt stiller seg opp litt til venstre eller istedenfor justere svingen slik at den kommer utenfra og inn og da med et åpent køllehodet i forhold til svingbuen?

  Tenker at man får samme resultat, men kanskje letter å bare åpne køllehodet, justere stance'en til venstre, og svinge som normalt. Regner med at det samme gjelder også for draws (og hooks)?

  Harald

  SvarSlett
 2. Hei Harald!

  Så forresten at du også følger bloggen. Skulle nevne det for deg i dag, men glemte det. Takk for det.

  Når det gjelder side spinnen så har du helt rett. For at ballen skal spinne høyre (fade), må vinkelen på bladet være åpent i forhold til sporet. Hvordan du gjør det på banen får du bestemme selv, men jeg tror du må teste litt for hva som fungerer best.

  Det jeg har oppdaget i mitt eget spill er dette. Åpner jeg vinklen vil jeg også lage mer loft på golfkøllen, da må jeg slå en kølle mer for å få slaget jeg trenger. Prøver jeg å svinge utenfra og inn med ett square face ser jeg en tendens til å pulle ballen venstre uten å få side spinnen. Jeg vil, når jeg spiller, at slaget jeg skal slå skal ha størst mulig suksess rate. Derfor åpner jeg opp vinklen. Derimot så trener jeg på begge typer fade:-)

  Håper dette hjelper.
  Vi snakkes

  SvarSlett